Wie is het gezicht achter Adriaansen schilderwerken?

Schildersbedrijf Adriaansen is begin 2023 opgericht door Jelle Adriaansen. 

Jelle is geboren en getogen in Halsteren en al op jonge leeftijd in aanraking gekomen met het schildersvak via een meeloopstage op de middelbare school. Na deze stage was het enthousiasme voor schilderen aangewakkerd en volgde er een inschrijving voor de schildersopleiding in Bergen op Zoom. Na meerdere stages en praktijklessen heeft hij een schildersdiploma in ontvangst mogen nemen. Toen is Jelle gestart bij een bedrijf in de regio om zo meer praktijkervaring op te doen. Tevens heeft hij toen het certificaat houtrotspecialist behaald. Al snel ontstond echter de droom om ooit voor zichzelf te beginnen. Met inmiddels ruim 8 jaar ervaring binnen de schildersbranch en kennis van de nieuwste technieken en materialen kan hij u deskundig en betrouwbaar advies geven. 

"Mijn passie is om schilder klussen zo mooi mogelijk op te leveren,

zodat klanten hier nog lang plezier van hebben"

Zoekt u een schilder in de regio?

Adriaansen schilderwerken levert vakkundig buiten- en binnen schilderwerk. Als u op zoek bent naar een goede, nauwkeurige en betrouwbare schilder uit Steenbergen met jarenlange ervaring in de regio bent u hier op de juiste plaats. Adriaansen schilderwerken staat garant voor het leveren van kwalitatief binnen- en buiten schilderwerk.

 

Bij Adriaansen schilderwerken word veel waarde gehecht aan kwaliteit, daarom word uitsluitend nauwkeurig werk geleverd en wordt er gebruik gemaakt van de beste materialen.

Door gebruik te maken van uitsluitend de beste verfmerken en meest efficiënte technieken krijgt u gegarandeerd een mooi afgerond schilderproject en zult u hier nog vele jaren van kunnen genieten. 

Adriaansen schilderwerken helpt u verder

Adriaansen schilderwerken is gespecialiseerd in ambachtelijk schilder- en ondershoudswerk voor particulieren en bedrijven voor zowel renovatie als nieuwbouw. Heeft u geen tijd om zelf uw huis te schilderen, zoals het witten van uw plafonds of de binnen- of buitenkant van uw huis aan te pakken? Adriaansen schilderwerken neemt deze taak graag van u over. Bent u de kleur van uw muren of deuren beu? Adriaansen schilderwerken helpt u graag met kleuradvies om zo uw woning van een nieuwe frisse kleur te voorzien.

Last van houtrot? Vervelend, helaas door het klimaat in Nederland word schilderwerk hier sterk aangetast.
Als houtrot specialist kan ons bedrijf u hiermee helpen. Na inspectie van het aangetaste hout wordt er een plan van aanpak gemaakt.


Houtrot reparatie is een veel duurzamere en goedkopere oplossing dan nieuwe kozijnen.
Door uw houtwerk goed te onderhouden met kwalitatief goed schilderwerk kan houtrot gelukkig voorkomen worden.
Wilt u uw schilderwerk laten inspecteren? Neem contact op met Adriaansen schilderwerken voor een inspectie.